droppstopp till vinflaska

Droppstopp till vinflaska

Droppstopp till vinflaska – enkel, snygg och sofistikerad vinaccessoar

Använd Les Cépages droppstopp till vinflaska för att servera med elegans och precision, samtidigt som du undviker fläckar och spill från vinet. De kommer också med information om druvor, matchning av mat och vin samt andra tips om vin. Läs mer om det på Druvorna.

Vinkännare och entusiaster kan alla skriva under på lyckan av att korka upp en flaska med deras favorit vintage. En elegant ritual som tyvärr allt för ofta störs av ett vanligt förekommande problem: spillt vin. Oavsett om det är några droppar som smiter från flaskans hals eller en kaskad av vin som rinner längs med sidan på flaskan. Vinspill kan vara både olämpliga och stökiga. Detta är var den smarta lösningen med droppstoppsdiskar kommer in och löser detta uråldriga problem med en simpel, snygg och effektiv lösning.

Droppstoppsdisken är en liten och anspråkslös pryl som kanske inte är det första som fångar ens blick när man tittar på vintillbehör. Det är dock en genial lösning och med Cépages design är den även vacker att titta på! Gjord av ett flexibelt material (aliminiumfolie och platsfilm) så är disken designad för att tajt passa in i öppningen på en vinflaska. Syftet med detta är att hindra vin från att spillas när man häller och på så sätt undvika vinfläckar och fula märken på bordet.

Hur bli av med rödvinsfläck? – Undvik dem med droppstopp från Cépage!

En av fördelarna med att använda en av våra droppstoppsdiskar är dess egenskap att spara på värdefulla droppar av vin. När du häller vin direkt från flaskan så tenderar vätskan att samlas runt kanten av mynningen och forma droppar som fastnar vid glaset. Dessa droppar lämmnar ofta ett spar bakom sig genom att de ofta hamnar på bordet, duken, mattan eller till och med på ens kläder. Med ett droppstopp till vinflaska på plats så fångas dessa droppar upp och säkrar att allt vin hamnar i ditt glas – där det hör hemma. Sluta ställ frågan “hur blir man av med rödvinsfläckar?” och börja istället med svaret på frågan “hur undviker man vinfläckar?” – svaret är Les Cépages!

Dessutom är droppstoppen perfekta för dem som uppskattar det astetiska i vin, för dem som tycker vin är vackert. Vinflaskor kommer ofta med fina etiketter och vackra flaskor, något som kan förstöras av dropp och spill. Droppstoppen, som agerar som hällpip, löser detta genom att skapa en len och graciös stråle som behåller både flaskans utseende och förfinar hela upplevelsen av att servera vin. Droppstoppen är praktiska mer än att bara undvika spill. De är dessutom väldigt lätta att använda och underhålla. För att använda en, rulla helt enkelt ihop den och placera den i öppningen på flaskan innan du häller. Inget behov av komplexa lösningar och verktyg. De är dessutom väldigt versatila och kan användas med alla typer av vinflaskor. Oavsett om du häller upp rött, vitt eller ett mousserande så kommer droppstoppet att förgylla stunden. Efter användning är det enkelt att tvätta dem, skölj helt enkelt av dem under rinnande vatten, torka av och använd igen. Denna användarvänliga lösning är perfekt både för nybörjare och veteraner inom vin.

Perfekt gå-bort present och enkelt att ta med – passar alla tillfällen

Vidare så är de mycket lätta att ta med sig, och därför passande i många olika miljöer. Oavsett om det är en stilla kväll hemma, en bjudning hos vänner eller en picknick i parken så är de perfekta att ha med. De kommer i en låda anpassad för dem och väger nästan ingenting. Du kan ta med dem i handväskan eller vad som helst, alltid redo att njuta av favoritvinet utan att oroa sig över spill.

För att sammanfatta – droppstoppet är en simpel men mycket användbar accessoar för vinälskare. Dess förmåga att förhindra spill, behålla utseendet på vinflaskor och spara varje droppe gör det till ett mycket passande vertyg för vilken vinentusiast som helst! Oavsett om du är novis eller en erfaren sommelier så är denna anspråkslösa disk något som kan förhöja din upplevelse av vinet i sig, och undvika fula och tråkiga fläckar av vin. Så nästa gång du korkar upp en fin flaska vin, ta några sekunder extra och sträck dig efter ett droppstopp till vinflaska från Cépage – det kan komma att bli ditt absoluta favoritverktyg!

Köpa droppstopp till vinflaska:

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *