Om oss

Cépage grundades 2023 och säljer tillbehör till vin och produkter som på ett lättillgängligt och kvalitetsmässigt sätt ämnar att höja kunskapsnivå, intresse och förståelse för vin – utan att göra det snobbigt eller för vetenskapligt. Gustav, Tobias, Josefine & Matilda heter vi som ligger bakom Cépage och vi önskar er många fina smakupplevelser, trevliga stunder och aha-upplevelser med våra produkter!

Cépage sätter upplevelsen och eftertänksamheten i första rummet. Genom att erbjuda fysiska produkter där material, utseende och processerna kring vin är i fokus så vill vi att våra kunder ska få ut mer av varje flaska de öppnar. Vi gör detta för att minska det vardagliga kring vinet och minimera det tomma drickandet. Vi önskar att våra kunder för varje flaska som köps, lagras och öppnas gör det med stor medvetenhet och med en tanke på det som finns bakom – processer, människor och platser. Produkterna riktar sig till personer över 20 år och passar alla, oavsett kunskapsnivå eller ambition inom vinvärlden.

Våra väl genomtänkta och designade produkter syftar till att var för sig eller som en helhet, erbjuda en komplett inramning för att på bästa sätt uppleva vin. Allt innehåll och alla produkter är framtagna av oss på Cépage, vi reserverar oss därför för möjliga faktafel i informationen kring druvor och vin – på hemsida och produkt – samt uppmanar till att kontakta oss med frågor, rättelser eller önskemål! Vi vet inte allt – men vi vet att nyfikenheten är en nyckel!  

Vi uppmanar till en mer medveten och måttlig konsumtion av alkohol och har som medellång ambition att stötta med en del av vårt överskott till arbete mot missbruk i Sverige.

© Copyright Cépage | Org.nr: 559441-9482