Introduktion: Vignoble

Vignoble är paketet som passar alla tillfällen och med tillbehör som är givna för alla som uppskattar vin. Med en robust och praktiskt korkskruv i metall och trä samt en pump med två vinstoppare för att hålla öppnade viner färska så är detta en perfekt present och bas bland tillbehör – ett måste för alla vinälskare.

Korkskruven, med ingraverad Cépage logga och av hantag i rosenträ har en lyxig och robust känsla. Förhöj känslan av varje vin som öppnas med denna korkskruv utrustad med två hävstångslägen och en vass kniv för att skära genom korkens omslutning. Denna klassiska korkskruv i kyparmodell, gör det till ett nöje att öppna flaskor, i all sin enkelhet med en väl avvägd tyngd och vackra utseende.

Utöver korkskruv så innehåller detta paket en pump med två tillhörande stopp för vinflaskor. Funktionen är att dra ut all luft ur en redan öppen flaska, för att kunna förvara denna i kylskåp och hålla den färsk i flera dager efter öppning. Genom att dra ur luften förhindras oxidering och föråldring av vinet, vilket håller det färskt och behåller smak och aromer som när den precis öppnats. Perfekt när man vill testa flera viner vid ett tillfälle, eller bara vill njuta av ett eller två glas till en god middag.

Vignoble är den perfekta gåvan som en bas i allas kök och vår absoluta storsäljare. Du hittar den här!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *