Riesling

Gå bort present istället för vinflaskan – Cuvée

Att ta med en flaska vin som gå bort present har länge varit en populär gest för att visa uppskattning och värdighet. Vin är förknippat med festligheter, gemenskap och njutning, vilket gör det till en naturlig gåva för många tillfällen. Men trots dess popularitet kan det finnas anledningar till varför man bör överväga att välja en annan typ av present. Istället för att ge en vinflaska som gå bort present, kan en väl genomtänkt presentlåda vara ett mer minnesvärt och personligt alternativ.

Les Cépages, Millésime, Cuvée och Vignoble – fyra olika alternativ för en presentlåda – erbjuder alla olika teman och smakupplevelser för mottagaren, du hittar dem i vår butik. Les Cépages fokuserar på olika druvsorter och ger en mångfald av smaker att utforska. Millésime betonar årgångens betydelse och ger en unik historisk koppling till vinet. Cuvée lyfter fram speciella blandningar och kompositioner som skapar en distinkt smakprofil. Vignoble tar med mottagaren på en resa genom olika vinregioner och erbjuder en smakfull upptäcktsfärd.

Presentlåda som gå bort present

Att ha en presentlåda istället för en vanlig flaska vin har flera fördelar. För det första visar det omtanke och eftertanke att välja en present som är mer personlig och unik än bara en standardflaska från hyllan. En presentlåda ger också möjlighet att skapa en upplevelse kring vinet genom att inkludera olika tillbehör eller information om vinets historia och tillverkning. Dessutom kan en presentlåda vara mer visuellt tilltalande och ge mottagaren en känsla av lyx och exklusivitet.

gå bort present låda

Perfekt gå bort present oavsett vinintresse hos värden

Så istället för att köpa en vanlig flaska vin nästa gång du är inbjuden någonstans, överväg att ge en presentlåda från Cépage. Vi rekommenderar varmt vårt paket Cuvée som gåva. Det är mer personligt än en flaska vin, det är vårt vackraste paket och är en gåva som visar på stil. Dessutom så uppskattas den som present även av dem som inte gillar vin – man kan nämligen använda produkterna till en mängd helt andra saker.

Gåva till vinälskaren – eller vinskeptikern?

Cuvée består av två delar som syftar till att lyfta elegansen och finessen främst i mousserande viner men passar även stilla viner.  Det är dessutom med ett fokus på glasen, en av de viktigaste ingredienserna till vinet. Paketet innehåller en mikrofiberduk som passar utmärkt till att få fram fläckfria glas till gästerna, eller hålla bordet torrt från kondens från kalla flaskor. Tillsammans med två stycken vackra förslutare till öppnade champagne- eller bubbelflaskor, för att hålla bubblorna färska i dagar.

Förslutarna till champagneflaskorna är designade för att vara praktiska och funtionella men framförallt vackra för att matcha med elegansen i mousserande vin. I ett material som ger en premiumkänsla och med snygga detaljer höjer dessa både det visuella samt smakupplevelsen. Njut av vetskapen att din förslutna flaska kommer ge lika bra smak som dagen den öppnades, även efter några dagar i kylskåpet. Bjud dina gäster på en smakning av flera flaskor och njut av tanken på att de kommer stå sig även efter öppning!

Den stora mikrofiberduken med elegant märkning av Cépages logga är ett måste för entusiasten. Framtagen för att förhöja upplevelsen ser denna mångsidiga duk till att dina vinglas hålls kristallklara och att bordet är fritt från kondens från kalla flaskor. Använd duken för att ta bort fläckar och sträck från dina vinglas, genom att använda den stora duken kan du torka glasen utan att vidröra med händerna och dess absorberande funktioner gör det till en njutning att putsa dina tillbehör. Putsduken från Cépage är det perfekta tillbehöret oavsett om det är till en vinprovning, fest eller en trevlig stund bland vänner. Investera i förberedelsen och se hur detta tillbehör lyfter varje tillfälle!

Cuvée är det perfekta paketet att köpa som gå bort present och för dig som söker mångsidiga tillbehör med flera användnigsområden, eller som en gåva till en stilmedveten vän – gärna med försmak för champagne, prosecco, crémant, cava eller annat mousserande. Ni hittar produkten här!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *