Riesling

Introduktion: Cuvée

Cuvée består av två delar som syftar till att lyfta elegansen och finessen främst i mousserande viner men passar även stilla viner.  Det är dessutom med ett fokus på glasen, en av de viktigaste ingredienserna till vinet. Paketet innehåller en mikrofiberduk som passar utmärkt till att få fram fläckfria glas till gästerna, eller hålla bordet torrt från kondens från kalla flaskor. Tillsammans med två stycken vackra förslutare till öppnade champagne- eller bubbelflaskor, för att hålla bubblorna färska i dagar.

Förslutarna till champagneflaskorna är designade för att vara praktiska och funtionella men framförallt vackra för att matcha med elegansen i mousserande vin. I ett material som ger en premiumkänsla och med snygga detaljer höjer dessa både det visuella samt smakupplevelsen. Njut av vetskapen att din förslutna flaska kommer ge lika bra smak som dagen den öppnades, även efter några dagar i kylskåpet. Bjud dina gäster på en smakning av flera flaskor och njut av tanken på att de kommer stå sig även efter öppning!

Den stora mikrofiberduken med elegant märkning av Cépages logga är ett måste för entusiasten. Framtagen för att förhöja upplevelsen ser denna mångsidiga duk till att dina vinglas hålls kristallklara och att bordet är fritt från kondens från kalla flaskor. Använd duken för att ta bort fläckar och sträck från dina vinglas, genom att använda den stora duken kan du torka glasen utan att vidröra med händerna och dess absorberande funktioner gör det till en njutning att putsa dina tillbehör. Putsduken från Cépage är det perfekta tillbehöret oavsett om det är till en vinprovning, fest eller en trevlig stund bland vänner. Investera i förberedelsen och se hur detta tillbehör lyfter varje tillfälle!

Cuvée är det perfekta paketet att köpa för dig som söker mångsidiga tillbehör med flera användnigsområden, eller som en gåva till en stilmedveten vän – gärna med försmak för champagne, prosecco, crémant, cava eller annat mousserande. Ni hittar produkten här!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *